Tilataksi ja muut taksipalvelut Mikkelissä

Tilataksi Avikainen tarjoaa varmaa ja luotettavaa taksipalvelua joustavasti Mikkelin seudulla sekä lähikunnissa. Palvelemme asiakaslähtöisesti yli 30 vuoden kokemuksella. Lue lisää palveluistamme ja tilaa taksi soittamalla, tai sovi kuljetuksesta etukäteen ottamalla meihin yhteyttä.

Yhteydenotto

Taksipalvelut

Saat kauttamme tarvitsemasi taksikyydit sekä tilataksikuljetukset niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille laadukkaalla kalustolla ammattitaitoisen kuskin ajamina. Ajamme runsaasti sote-, Kela- ja muita sairaalakuljetuksia, ja kalustomme on erinomaisesti varusteltu inva- ja paaritarpeita varten. Vastaamme sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kuljetustarpeisiin.


Perinteisten taksipalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset tilauksesta toteutettavat ryhmämatkat. Suunnittelit sitten lyhyttä tai pitkää, yksityis- tai ryhmämatkaa, kotimaahan tai vaikkapa esimerkiksi Karjalaan kotiseutuja katsomaan, soita Samulle 0400 651 168 ja pyydä edullinen tarjous! Toteutamme ryhmämatkoja yhteistyössä Rautu-seuran kanssa.

Korkealaatuinen kalusto

Kalustomme koostuu nykyaikaisista ja hyvin varustelluista autoista, joissa matkanteko sujuu mukavasti säällä kuin säällä.
Ajossa meillä on tällä hetkellä 1+8-paikkaiset Mercedes Benz - VW Crafter ja -Ford-tilataksit sekä kaksi 1+6-paikkaista Volkswagen Caddyä.
Kaikista autoista löytyy inva- ja paarivarusteet, joten sote-, Kela- ja muut sairaalakuljetukset hoituvat vaivattomasti jokaisella autollamme. Lisävarusteena kalustostamme löytyy myös alueen ainoa porraskiipijä invakuljetuksiin.

Kysy lisää

Taksipalveluiden hinnasto

Aloitusmaksu 5,00 €

- voimassa arkisin, la ja aattona klo 07–18

tai

Aloitusmaksu 8,00 €

- voimassa arkisin ja la klo 18–07

+

Matka 1,93 €/km

Odotusmaksu tai hidasajo 1,17 €/min

Soita ja tilaa taksi!

Kun tarvitset taksin Mikkelin seudulla nopeasti, soita numeroon 044 070 7073.

Tilauskuljetuksista voit sopia etukäteen ottamalla meihin yhteyttä sähköpostin tai sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tarpeesi pohjalta laskemme kyydillesi edullisen tarjouksen.

Kaikki yhteystiedot