Musiikkipalvelut Mikkelissä

Tilataksi Avikainen tarjoaa taksipalvelujen lisäksi musiikkipalvelut Mikkelin seudulla.

Yhteydenotto

Musiikkiohjelma

Tarvitsetko viihdyttävää musiikkiohjelmaa syntymäpäiville, firman juhliin tai vaikkapa häihin? Kuljettajinamme työskentelevät hanuristivirtuoosit Kalle Kämäräinen ja Jussi Marttinen esiintyvät tarvittaessa yksin, yhdessä Vilma Avikaisen kanssa tai koko orkesterilla Etelä-Savon alueella ja tarpeen mukaan muuallakin. Jätä siis yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää musiikkipalveluistamme!

Haitarinsoiton taiturit

Kalle Kämäräinen, Jussi Marttinen ja Vilma Avikainen (nyk. Heikkinen) ovat haitarinsoiton todellisia taitureita, jotka tulevat mielellään juhlaasi tai muuhun tilaisuuteesi musisoimaan. Kalle Kämäräinen on Kultainen Harmonikka -kilpailun yleisön voittajasuosikki vuodelta 2017 ja kilpailun toinen. Hän on tuttu Tanssiyhtye Helminauhasta. Kuuntele Kämäräisen Polkka Mollissa!

Jussi Marttinen on Pelimannimestari vuosilta 2007 ja 2008. Kuuntele Marttisen Polkkasikermä

Vilma Avikainen on Hopeinen Harmonikka -kilpailun voittaja vuodelta 2003. 


Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista musiikkiohjelmaa tarvitset, niin me huolehdimme loput.

Tutustu myös taksipalveluihin

Kalle Kämäräinen:

Jussi Marttinen

Soita ja tilaa musiikkipalvelut

Kun tarvitset laadukasta, viihdyttävää ja juhlaasi sopivaa musiikkia, ota yhteyttä meihin! Haitarinsoiton todelliset osaajat Kalle Kämäräinen, Jussi Marttinen ja Vilma Avikainen ovat valmiina tekemään juhlastasi täydellisen upealla musiikkiohjelmallaan. Soita tai lähetä viesti ja jätä tarjouspyyntö! 

Kaikki yhteystiedot